1-بازدید و بررسی وضع بهداشتی تاسیساتی که با بهداشت محیط ارتباط دارند . 2-اجراء و نظارت بر اجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط . 3-نظارت بر وضع بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اجرای مقررات، آئین نامه ها و استانداردهای مربوط و اظهار نظر پیرامون نقایص آنها . 4-شرکت در مبارزه با اپیدمیها و تامین بهداشت محیط بهنگام بروز سوانح از قبیل : سیل و زلزله و همکاری با سایر واحدهای ذیربط . 5-رسیدگی به شکایات مربوط به بهداشت محیط و ارائه پیشنهادات به مقامات مربوط . 6-همکاری در برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشت محیط با مقام مافوق . 7-جمع آوری و تنظیم و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات در زمینه بهداشت محیط . 8-ارتباط با موسسات علمی یا آموزشی و تحقیقاتی بمنظور کسب آخرین اطلاعات در زمینه بهداشت محیط و ارائه اطلاعات مذکور به مقامات مربوط 9-همکاری در امر برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشت محیط با مقام مافوق . 10-همکاری در ارائه مشورتهای بهداشتی به دستگاههای اجرائی استان طبق دستور مقام مافوق . 11-پیش بینی و گزارش نیازمندیهای آزمایشگاه فیزیک و غیره . 12-نظارت فنی و دادن دستورالعمل های آزمایشگاهی به دانشجویان و کارکنان تحت سرپرستی بمنظور حسن جریان امور و انجام امور مربوط به آلودگی هوا . 13-مطالعه و بررسی احتیاجات آموزشی و تنظیم گزارش و دادن پیشنهادهای لازم . 14-کمک به آموزش و کارآموزی دانشجویان آموزشگاه عالی کمک مهندسی بهداشت . 15-مطالعه و بررسی درباره بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظور بازده بهتر و کارآئی بیشتر . 16-تهیه و تنظیم دستورالعملها و بخشنامه های مشروح عملیاتی و آماری و تسلیم به مقام مافوق . 17-همکاری با ادارات و موسسات مختلفی که با بهداشت محیط ارتباط دارند 18-اظهار نظر در مورد نقشه ها و طرحهای مربوط به تاسیسات بهداشتی . 19-مطالعه و بررسی احتیاجات آموزشی و تنظیم گزارش و ارائه پیشنهاد 20-نظارت بر آموزش و کارآموزی دانشجویان آموزشگاه عالی کمک مهندسی بهداشت و آموزشگاههای کمک بهسازی . 21-نظارت بر کلیه امور فنی، مالی و اداری آموزشگاه 22-نظارت بر حسن اجرای عملیات صحرائی و راهنمایی واحدهای مربوط . 23-مطالعه پیرامون بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظور افزایش بازده و کارآئی . 24-شرکت در سمینارهای آموزشی کادر عملیاتی . 25-شرکت در کمیسیونهای داخلی سازمان و عضویت در کمیته های علمی مربوط . 26-بازدید و نظارت مستقیم از عملیات صحرائی . 27-همکاری در تهیه و تنظیم برنامه های بهداشت محیط در سطح کشور . 28-بازرسی بهداشتی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و تولیدی در کشتارگاه های داخلی و یا وارداتی در مبادی ورودی و مراکز توزیع و مشخص نمودن کیفیت و سلامت آنها . 29-نظارت یا انجام نمونه گیری از گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و کنترل نمونه های تحویلی جهت آزمایشات لازم . 30-نظارت بهداشتی بر کارخانجات تهیه و تولید فرآورده های خوراکی و قابل استفاده دامی در بخش مواد غذایی بر اساس دستورالعمل صادره . 31-نظارت بهداشتی و صدور دستورات بهداشتی لازم در کارخانجات تبدیل ضایعات و انجام نمونه گیری های لازم به منظور کنترل کیفی و بهداشتی فرآورده های تولیدی آنها . 32-سرپرستی بهداشتی مرکز نگهداری گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مرکز بسته بندی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی . 33-صدور دستورات بهداشتی بمنظور بالا بردن سطح بهداشت عمومی در کارخانجات ، کشتارگاهها و سردخانه ها. 34-انجام اقدامات بهداشتی لازم طبق دستورالعمل های صادره در امور مربوط به ورود و خروج دام و طیور . 35-انجام آزمایشات میکروبیولوژی بر روی نمونه های مرضی، داروئی، خوراک دام و طیور و تسلیم نتایج حاصله جهت اظهار نظر به مقام مافوق 36-نظارت بر اجرای کلیه طرحهای بهداشت محیط در سطح کشور . |