شرح وظایف واحد بهداشت محیط

شـــرح وظایـــف

1-بازدید و بررسی وضع بهداشتی تاسیساتی که با بهداشت محیط ارتباط دارند .

2-اجراء و نظارت بر اجرای استانداردها و مقررات بهداشت محیط .

3-نظارت بر وضع بهداشتی مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و اجرای مقررات، آئین نامه ها و استانداردهای مربوط و اظهار نظر پیرامون نقایص آنها .

4-شرکت در مبارزه با اپیدمیها و تامین بهداشت محیط بهنگام بروز سوانح از قبیل : سیل و زلزله و همکاری با سایر واحدهای ذیربط .

5-رسیدگی به شکایات مربوط به بهداشت محیط و ارائه پیشنهادات به مقامات مربوط .

6-همکاری در برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشت محیط با مقام مافوق .

7-جمع آوری و تنظیم و تجزیه و تحلیل آمار و اطلاعات در زمینه بهداشت محیط .

8-ارتباط با موسسات علمی یا آموزشی و تحقیقاتی بمنظور کسب آخرین اطلاعات در زمینه بهداشت محیط و ارائه اطلاعات مذکور به مقامات مربوط

9-همکاری در امر برنامه ریزی و بررسی برنامه بهداشت محیط با مقام مافوق .

10-همکاری در ارائه مشورتهای بهداشتی به دستگاههای اجرائی استان طبق دستور مقام مافوق .

11-پیش بینی و گزارش نیازمندیهای آزمایشگاه فیزیک و غیره .

12-نظارت فنی و دادن دستورالعمل های آزمایشگاهی به دانشجویان و کارکنان تحت سرپرستی بمنظور حسن جریان امور و انجام امور مربوط به آلودگی هوا .

13-مطالعه و بررسی احتیاجات آموزشی و تنظیم گزارش و دادن پیشنهادهای لازم .

14-کمک به آموزش و کارآموزی دانشجویان آموزشگاه عالی کمک مهندسی بهداشت .

15-مطالعه و بررسی درباره بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظور بازده بهتر و کارآئی بیشتر .

16-تهیه و تنظیم دستورالعملها و بخشنامه های مشروح عملیاتی و آماری و تسلیم به مقام مافوق .

17-همکاری با ادارات و موسسات مختلفی که با بهداشت محیط ارتباط دارند

18-اظهار نظر در مورد نقشه ها و طرحهای مربوط به تاسیسات بهداشتی .

19-مطالعه و بررسی احتیاجات آموزشی و تنظیم گزارش و ارائه پیشنهاد

20-نظارت بر آموزش و کارآموزی دانشجویان آموزشگاه عالی کمک مهندسی بهداشت و آموزشگاههای کمک بهسازی .

21-نظارت بر کلیه امور فنی، مالی و اداری آموزشگاه

22-نظارت بر حسن اجرای عملیات صحرائی و راهنمایی واحدهای مربوط .

23-مطالعه پیرامون بکاربردن روشهای جدید عملیاتی بمنظور افزایش بازده و کارآئی .

24-شرکت در سمینارهای آموزشی کادر عملیاتی .

25-شرکت در کمیسیونهای داخلی سازمان و عضویت در کمیته های علمی مربوط .

26-بازدید و نظارت مستقیم از عملیات صحرائی .

27-همکاری در تهیه و تنظیم برنامه های بهداشت محیط در سطح کشور .

28-بازرسی بهداشتی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و تولیدی در کشتارگاه های داخلی و یا وارداتی در مبادی ورودی و مراکز توزیع و مشخص نمودن کیفیت و سلامت آنها .

29-نظارت یا انجام نمونه گیری از گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و کنترل نمونه های تحویلی جهت آزمایشات لازم .

30-نظارت بهداشتی بر کارخانجات تهیه و تولید فرآورده های خوراکی و قابل استفاده دامی در بخش مواد غذایی بر اساس دستورالعمل صادره .

31-نظارت بهداشتی و صدور دستورات بهداشتی لازم در کارخانجات تبدیل ضایعات و انجام نمونه گیری های لازم به منظور کنترل کیفی و بهداشتی فرآورده های تولیدی آنها .

32-سرپرستی بهداشتی مرکز نگهداری گوشت و سایر فرآورده های خام دامی و نظارت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در مرکز بسته بندی گوشت و سایر فرآورده های خام دامی .

33-صدور دستورات بهداشتی بمنظور بالا بردن سطح بهداشت عمومی در کارخانجات ، کشتارگاهها و سردخانه ها.

34-انجام اقدامات بهداشتی لازم طبق دستورالعمل های صادره در امور مربوط به ورود و خروج دام و طیور .

35-انجام آزمایشات میکروبیولوژی بر روی نمونه های مرضی، داروئی، خوراک دام و طیور و تسلیم نتایج حاصله جهت اظهار نظر به مقام مافوق

36-نظارت بر اجرای کلیه طرحهای بهداشت محیط در سطح کشور .

تاریخ به روز رسانی:
1400/12/22
تعداد بازدید:
15
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني بيرجند مي باشد.
Powered by DorsaPortal