پیام وزیر بهداشت به مناسبت روز جهانی بهداشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبدا، متن پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است؛ ­
18 فروردین، هرسال بعنوان روز جهانی بهداشت به ابعاد مهم بهداشت جهانی در سطح کشور‌ها می‌پردازد. تمام محافل سیاستگذاری سلامت بر این باورند، راه حل مشکلات نظام سلامت از معبر بهداشت و توسعه خدمات بهداشتی می‌گذرد. توجه به سبک زندگی سالم و مشارکت مردم، افزایش خودمراقبتی، توجه به اقتصاد سلامت، عدالت در سلامت و سیاستگذاری مبتنی بر پیشگیری و بهداشت، مهمترین شاکله‌های توسعه سلامت هستند.
­در جمهوری اسلامی ایران نیز، برنامه‌های بخش بهداشت طی سال‌های متمادی به عنوان موفق‌ترین بخش‌های نظام سلامت مطرح بوده است و همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید فرمودند، برنامه‌ی نظام سلامت دولت سیزدهم، تحقق عدالت در سلامت و تقویت شبکه‌های بهداشت کشور خواهد بود تا بتوانیم در تمام حوزه‌های بهداشتی، شاهد پیشرفت و توسعه باشیم.
جامعه خدوم بهداشت ایران در روستا‌ها و شهر‌های کشور به عنوان اصلی‌ترین متولیان ارائه خدمات بهداشت در کشور، از ابتدای انقلاب اسلامی تا کنون دستاورد‌های متعددی در زمینه‌های مختلف سلامت برای کشور رقم زده اند و منجر به سربلندی کشور عزیزمان شدند. در ایام پاندمی کووید 19 نیز، همپا با تلاشگران و جهادگران عرصه درمان، جامعه بهداشت ایران نیز ضمن تقدیم شهدای گرانقدر برای سلامت مردم، توانستند در ابعاد مختلف، در خطه اول مبارزه با این بیماری تلاش کنند. به طوریکه ضمن توجه به رعایت پروتکل‌ها در صنایع و محیط‌های مختلف، در گام اخیر، نیرو‌های خدوم بخش بهداشت توانستند میلیون‌ها د‌ُز واکسن را در شرایط کاملا ایمن و تخصصی در کنار سایر گروه‌های جهادی و همیار سلامت، به مردم ایران تزریق کنند که باعث کاهش بروز بستری، ابتلا و فوت در هموطنان شد.
اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت به تمام جامعه بهداشتی کشور و درود به شهدای گرانقدر این حوزه، برای تمام تلاشگران عرصه بهداشت آرزوی سلامتی و شادکامی دارم و امیدواریم بتوانیم در جهت تحقق مطالبات، تقویت جایگاه نیرو‌های بخش بهداشت و توجه به توسعه خدمات بهداشتی با کیفیت برای مردم ایران طی سال 1401 گام برداریم. ­

منبع:
بیمارستان کوثر زیرکوه
تعداد بازدید:
تاریخ:
1401/01/21
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کد امنیت